Vliv pyramidy na rostliny, vodu a potraviny
Vliv pyramidy na rostliny
Semena před sadbou umístěná na 14 dnů v těžišti pyramidy budou mít lepší klíčivost a rostliny budou zdravější, i když pak budou vysazeny mimo pyramidu. Rostliny pěstované uvnitř pyramidy by měly růst přibližně 2x rychleji a díky neexistenci plísní a nemocí rostlin jsou zdravé. Také úroda by měla být asi dvojnásobná. Samozřejmě je potřeba je vydatněji zalévat.
Pozn.: Z důvodu samostatného výzkumu vlivu pyramidy na růst ovoce a zeleniny byla v Postoupkách postavena vedle hlavní velké pyramidy druhá, menší pyramida, která bude sloužit jako pyramidální pařeniště. Vzhledem k tomu, že si pyramida díky své mikroenergii udržuje ve svém těžišti stálou teplotu +21°C, je v pyramidě i v zimě tepleji než venku a je v ní vyšší vlhkost, která se vytahuje ze země. Vhodným větráním takovéto pyramidy tak lze udržovat v pyramidě třeba subtropické klima.
Vliv pyramidy na vodu
Voda v pyramidě zůstává čistá, bez řas, a ryby jsou v ní zdravé. Pitná voda, která je několik hodin umístěna v těžišti pyramidy nebo nad ním, získává lahodnější chuť a její pití prospívá našemu organismu, stejně tak jako mytí v „pyramidální“ vodě. Pitím se snižuje patogenní mikroflora zažívacího ústrojí, čímž se zlepší trávení, hojí se vředy a může se i zlepšit onemocnění krve. Mytím se zlepšuje barva a kvalita kůže, rány se rychleji hojí, zastavují se hnisavé procesy, zesílí vlasy – užít vodu je nejlépší vždy ráno. Podle ruského stavitele pyramid Alexandra Goloda ten, kdo se alespoň 1x napil vody z pyramidy nebo snědl potraviny z pyramidy, má šanci, že by onemocněl rakovinou, tuberkulózou, hepatitidou či jinými nemocemi, mnohonásobně nižší.
Zalévání rostlin pyramidální vodou i mimo pyramidu působí na rostliny pozitivně – rychleji rostou a jsou více odolné proti plísním a škůdcům.
I když je to stále tatáž voda, bylo by vhodné vyzkoumat, v čem se voda v pyramidě mění (v úhlech postavení atomů H2O vůči sobě ?) …. A to voda toho dokáže mnohem víc, má dokonce i paměť!
Vliv pyramidy na potraviny
Pyramida působí mumifikačně. To znamená, že ovoce a zelenina zůstanou déle čerstvé, protože plody nejsou napadeny hnilobou a po pár dnech začnou sesychat, až se úplně vysuší. Maso také – po 10 dnech je z kostky masa tvrdá seschlá masová hmota. To znamená, že pyramida je výborným nástrojem k sušení masa. Musí být ale dobře větraná. Otevřené mléko zůstalo i po 10 dnech čerstvé.
Víno a destiláty v pyramidě rychle dozrávají a získávají „vyzrálou“ chuť. Víno, které bylo 1 měsíc v pyramidě, změnilo od referenčního vzorku chuť natolik, že to rozpoznal i laik. Pravděpodobně 3 měsíční uložení vína v pyramidě odpovídá 5 letům ve sklípku, 6 měsíční 10 letům – ještě musíme vyzkoušet (šance pro vinaře).
Méně hodnotné krabicové stolní víno také značně zlepšilo svou kvalitu (ale musí být přelito do skla, protože přes vnitřní hliníkovou folii v papírové krabici pyramidální energie nepůsobí) a dokonce i zoctovatělé víno se po 6 měsících stane lahodným (ověřil si to i Erich Däniken).